Meniu Uždaryti

Maitinimas

I SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

PIRMADIENIS

EIL .NR.PATIEKALO    PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Pieniška(2,5%) perlinių kruopų sriuba su sviestu (82%)150
2.Viso grūdo duona30
3.Virtas lašišos filė kukulis (tausojantis)75
4.Viso grūdo makaronai su ypač tyru alyvuogių aliejumi (augalinis) (tausojantis)100
5.Pekininių kopūstų, porų ir pomidorų salotos su alyvuogių aliejumi (augalinis)70
6.Vanduo arba nesaldinta arbata200
7.Vaisiai200
8.Vištienos kumpelių guliašas pomidorų tyrėje (tausojantis)120

ANTRADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Raugintų kopūstų sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Troškinta vištienos krūtinėlė su ryžiais ir morkomis (tausojantis)120
4.Virtų burokėlių salotos su žirneliais ir agurkais (augalinis)70
5.Vaisiai200
6.Nesaldinta arbata200
7.Kepti orkaitėje kalakutienos filė maltinukai su varške ir cukinija (tausojantis)100

TREČIADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Burokėlių  sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Kiaulienos ir morkų troškinys su porais (tausojantis)100
4.Bulvių košė (tausojantis)100
5.Šviežių agurkų ir pomidorų salotos (augalinis)70
6.Vaisiai150
7.Vanduo arba nesaldinta arbata200
8.Virti varškėčiai su viso grūdo miltais (tausojantis)150
9.Grietinė (15%)30

KETVIRTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Tiršta perlinių kruopų sriuba su bulvėmis, morkomis ir brokoliais (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Varškės apkepas su razinomis (tausojantis)150
4.Nesaldintas jogurtas (2,5%)30
5.Vanduo arba nesaldinta arbata200
6.Vaisiai200
7.Virti viso grūdo makaronai su malta kiauliena (tausojantis)200
8.Virti burokėliai su svogūnais (augalinis) (tausojantis)100

PENKTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Bulvių sriuba su mėsos kukuliais (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Virtos dešrelės75
4.Grikių košė su alyv. aliejumi75
5.Daržovių salotos (pekininiai kopūstai, morkos, agurkai, pomidorai, paprikos, porai)100
6.Vanduo200
7.Vaisiai200
8.Pupelių ir daržovių troškinys su perlinėmis kruopomis (augalinis) (tausojantis)110

II SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

PIRMADIENIS

EIL .NR.PATIEKALO  PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Pieniška(2,5%) makaronų sriuba su sviestu (82%) (tausojantis)150
2.Kepti maltos žuvies kotletai (tausojantis)100
3.Jogurtinis padažas su žalumynais15
4.Miežinių kruopų košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi (augalinis) (tausojantis)100
5.Šviežių kopūstų ir morkų salotos su aliejaus padažu100
6.Vanduo arba nesaldinta arbata200
7.Vaisai200
8Troškinta vištiena su šparaginėmis pupelėmis ir morkomis (tausojantis)90
9.Virtos dešrelės60

ANTRADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Žirnių sriuba su bulvėmis ir morkomis (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Kalakutienos  filė troškinys su konserv. kukurūzais ,morkomis ir paprikomis (tausojantis)100
4.Ryžių kr. košė su ypač tyru alyvuogių al. (augalinis) (tausojantis)100
5.Virtų burokėlių salotos su šviežiais obuoliais ir aliejaus padažu (augalinis)70
6.Nesaldinta arbata200
7.Vaisai200
8.Vištienos kukulis su morkomis  (tausojantis)90
   

TREČIADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Burokėlių sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Troškintos kiaulienos kukuliai (tausojantis)100/20
4.Virtos bulvės (augalinis)100
5.Šviežių agurkų ir pomidorų salotos (augalinis)70
6.Vanduo arba nesaldinta arbata200
7.Vaisai200
8.Virti varškėčiai su viso grūdo miltais (tausojantis)150
9.Nesaldintas jogurtas (2,5%)30

KETVIRTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Tiršta šviežių kopūstų sriuba (augalinis) (tausojantis)250
2.Nesaldintas jogurtas (2,5%)5
3.Viso grūdo duona30
4.Varškės (9%) apkepas su sorų kruopomis (tausojantis)160
5.Nesaldintas jogurtas30
6.Vaisai200
7.Vanduo arba nesaldinta arbata200
8.Makaronai su malta kiauliena (tausojantis)200
9.Virti burokėliai su svogūnais (augalinis) (tausojantis)100

PENKTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Pupelių sriuba su morkomis ir cukinijomis (augalinis) (tausojantis)150
2.Grikių košė su aliejumi (tausojantis)100
3.Virtos dešrelės75
4.Daržovių salotos su ypač  tyru alyv .al. (pekininiai kopūstai, morkos, agurkai, pomidorai, porai)80
5.Vanduo su citrina200
6.Perlinių kruopų košė su morkomis ir svogūnais (augalinis) (tausojantis)150

III SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

PIRMADIENIS

EIL .NR.PATIEKALO    PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Pieniška miežinių kr. sriuba su sviestu(82%) (tausojantis)150
2.Orkaitėje keptas maltos žuvies šnicelis (tausojantis)100
3.Jogurtinis padažas su žalumynais15
4.Virti makaronai (augalinis) (tausojantis)100
5.Burokėlių salotos su raugintais kopūstais (augalinis)70
6.Vanduo arba nesaldinta arbata200
7.Vaisiai200
8Grietinėlėje (10%) troškinta vištienos krūtinėlė su morkomis (tausojantis)120

ANTRADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Burokėlių sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Nesaldintas jogurtas (2,5%)5
3.Viso grūdo ruginė duona30
4.Ryžių plovas su kalakutienos filė mėsa (tausojantis)180
5Šviežių agurkų ir pomidorų salotos su ypač tyru alyv. aliejumi (augalinis)70
6Nesaldinta arbata200
7Vaisiai200
8Kalakutienos kukulis su morkomis (tausojantis)100
9Karštų kopūstų garnyras (augalinis) (tausojantis)100

TREČIADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Šviežių kopūstų sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai (tausojantis)100
4.Perlinių kruopų košė (augalinis) (tausojantis)100
5.Troškintos daržovės (augalinis)(tausojantis)70
6.Vanduo arba nesaldinta arbata200
7Vaisiai200
8Varškės ir bananų apkepas su šviežiais kopūstais ir cinamonu (tausojantis)140
9Nesaldintas jogurtas (2,5%)30

KETVIRTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Daržovių ir viso grūdo makaronų sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Viso grūdo duona30
3.Orkaitėje kepti varškėčiai su aguonomis ir kukurūzų kr. (tausojantis)150
4.Nesaldintas jogurtas30
5.Vaisiai200
6.Grikių ir kiaulienos troškinys (tausojantis)150
7.Morkų ir obuolių salotos su nesaldintu jogurtu70
8Šaldytų uogų kompotas (be cukraus)200

PENKTADIENIS

EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS
1.Tiršta žirnių  sriuba (augalinis) (tausojantis)150
2.Daržovių šiupinys (tausojantis)180/30
3.Burokėlių salotos su alyvuogių aliejumi (augalinis)70
4.Nesaldinta arbata200
5.Vaisiai200
6.Viso grūdo makaronai su daržovių padažu (tausojantis)150/30

Vyr. virėja Irina Čalkina