Meniu Uždaryti

Maitinimas

SAVAITINIS VALGIARAŠTIS 2018–2019 M. M.

PIRMA SAVAITĖ 


PIRMADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Žirnių ir perlinių kruopų sriuba250
2.Pilno grūdo duona20
3.Keptos vištienos šlaunelės75
4.Biri grikių kruopų košė50
5.Kopūstų salotos100
6.Vanduo arba obuolių sulčių gėrimas150
7.Vaisiai 200

ANTRADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Pupelių sriuba250
2.Pilno grūdo duona 20
3.Kiauliena su troškintais kopūstais75/75
4.Virtos bulvės100
5Vanduo arba arbata200
6Vaisiai 150

TREČIADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Bulvių sriuba su mėsos kukuliais250/30
2.Pilno grūdo duona20
3.Varškės apkepas su aguonomis (tausojantis)100
4.Grietinė ((30%))20
5.Vanduo arba obuolių kompotas150
6.Vaisiai 150

KETVIRTADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Barščių sriuba su grietine (30%)250/10
2.Pilno grūdo duona20
3.Maltas kiaulienos šnicelis100
4.Žalių žirnelių50
5.Vanduo arba sulčių gėrimas150
6.Vaisiai 150

PENKTADIENIS 
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Pieniška perlinių kruopų sriuba250
2.Pilno grūdo duona20
3.Virtos pieniškos dešrelės75
4.Bulvių košė100
5.Burokėlių salotos50
6.Vanduo 200
7.Vaisiai 200

ANTRA SAVAITĖ


PIRMADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Žirnių sriuba su bulvėmis250
2.Pilno grūdo duona30
3.Kiaulienos kepinukai (tausojantis)100
4.Raudonasis padažas20
5.Biri grikių kruopų košė100
6.Kopūstų salotos arba marinuoti agurkai50
7.Vanduo arba sulčių gėrimas200
8.Vaisiai 150

ANTRADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Barščių sriuba su bulvėmis ir grietine 30 %250/10
2.Pilno grūdo duona30
3.Vištienos (filė) plovas (tausojantis)100/100
4.Morkų salotos su česnakais50
5.Vanduo arba 200
6.Vaisiai 200

TREČIADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Ryžių kruopų sriuba su pomidorų padažu250
2.Duona (balta)30
3.Varškės apkepas su vanilinu (tausojantis)100
4.Grietinė (30%)20
5.Vanduo arba sulčių gėrimas200
6.Vaisiai 150

KETVIRTADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Daržovių sriuba  su grietine (30%)250/10
2.Pilno grūdo duona30
3.Kiaulienos kotletas100
4.Bulvių košė100
5.Burokėlių salotos 50
6.Vanduo200
7.Vaisiai 150

PENKTADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Pieniška makaronų sriuba 250
2.Pilno grūdo duona30
3.Bulvių plokštainis su vištiena 100
4.Sviesto ir grietinės padažas30
5.Vanduo arba obuolių kompotas200
6.Vaisiai 200

TREČIA SAVAITĖ


PIRMADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Rūgštynių sriuba (su grietine ir kiaušiniais)250/10/10
2.Pilno grūdo duona30
3.Maltas vištienos šnicelis100
4.Biri ryžių kruopų košė100
5.Žali žirneliai50
6.Vanduo 200
7.Vaisiai 150

ANTRADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Šviežių arba raugintų kopūstų sriuba
ir  grietine (30%)
250/10
2.Pilno grūdo duona30
3.Kiaulienos guliašas (tausojantis)75/75
4.Biri grikių košė100
5.Burokėlių salotos50
6.Vanduo arba arbata 200
7.Vaisiai 150

TREČIADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Perlinių kruopų sriuba su pomidorų padažu250
2.Duona balta30
3.Kepti varškėčiai su grietine arba virti
varškėčiai (tausojantis)
100
4.Grietinė (30%)20
5.Vanduo arba sulčių gėrimas200
6.Vaisiai 150

KETVIRTADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Barščių sriuba su grietine (30%) 250/10
2.Pilno grūdo duona30
3.Troškinta vištiena (tausojantis)75/30
4.Bulvių košė50
5.Pekino kopūstų salotos50
6.Vanduo arba obuolių kompotas150
7.Vaisiai 200

PENKTADIENIS
EIL. NR.PATIEKALO PAVADINIMASIŠEIGA GRAMAIS 
1.Pieniška daržovių sriuba250
2.Pilno grūdo duona30
3.Žuvies šnicelis (jūros lydeka)50
4.Sviesto ir grietinės padažas20
5.Biri ryžių kruopų košė100
6.Salotos „Gaidelis“ (morkos, obuoliai)50
7.Vanduo 200
8.Vaisiai 150

Vyr. virėja Irina Čalkina

Vyksta svetainės atnaujinimo darbai.